Blog

03.04.2021

Rüzgar Enerjisi Nedir ?

Güneş ışınları, yeryüzüne farklı sıcaklık, basınç ve nem oluşmasına neden olur. Bunlar da yeryüzünün eşit olmayan ısınmasına ve soğumasına sebep olur. Yeryüzünün farklı şekilde ısınması ve soğuması ile ortaya çıkan kuvvetler ise hava hareketlerini meydana getirmektedir.

Rüzgar türbini, rüzgardaki kinetik enerjiyi önce mekanik enerjiye daha sonra da elektrik enerjisine dönüştüren sistemdir. Bir rüzgar türbini genel olarak kule, jeneratör, hız dönüştürücüleri (dişli kutusu), elektrik elektronik elemanlar ve pervaneden oluşur.

Yenilenebilir Doğal Enerji

Teknoloji Blogu

Proje

Size En İyi Güneş Enerjisi Projelerini Sunmak İçin Buradayız

Proje olarak ihtiyaçlarınıza en uygun şekilde anahtar teslim Yenilenebilir Enerji Projelerini gerçekleştiriyoruz. Sahip olduğumuz know – how, geniş deneyimi ve çözüm ortaklarımızın gücü ile sizlere en verimli, uygun ve karlı sistemleri sunuyoruz

Sizlere sunduğum ayrıcalık çerçevesinde, Kalite ve Tecrübemiz ile Profesyonel Projenizi çiziyoruz, Hiç bir ücret almaksızın size ulaştırıyoruz.

  • Keşif
  • Tasarım Ve Analiz
  • Çağrı Mektubu Alınması
  • Tedaş Proje Tasarım Ve Onayı
  • Geçici Kabul Yapılması

Ücretsiz Proje isteyin
4

Yenilenebilir Doğal Enerjide

Teknoloji Ortağınız Olarak

image

Tecrübe

25 yılı aşkın enerji, işletme ve yatırım sektörü Tecrübelerimizi çatılarınızda Yüksek kalite-yüksek verim ilkesi ile zilere sorunsuz tesisler kurmak

image

Hatasız Fizibilite

İsviçre ulusal güneş enstitüsüne entegre sürekli güncellenen aplikasyon ile yüksek verim- optimum yatırım ilkesi ile hazırladığımız projeler ve geri dönüşüm hesaplamalarımız sizlere yatırımınızın HATASIZ FİZİBİLİTE ile sunmak.

image

Yüksek Kalite

Doğru tasarlanmış projenizin verim eğrisi yüksek malzemeler ile öncelikle üretici fabrika kontrol testlerinden sonra sahanıza sevki ve uluslararası standartlarda montaj teknikleri ile uzman ekiplerimizce YÜKSEK KALİTEde tesis etmek.

image

Süreklilik ve Sorunsuzluk

Gerek kuracağımız elektrik üretim tesisinizin gerekse çatısını kullandığımız işletmenizin ana faaliyetinde SÜREKLİLİK VE SORUNSUZLUK sağlamak;

image

© Copyright 2021, All right reserved by RNE Teknoloji